Om Nutcase UnLtd.

Om Nutcaseunltd.com

Kort fortalt:

Webshoppen blev grundlagt i maj 2020, af Christian Pløger som 100% ejer og daglig ansvarlig. Idegrundlaget kom i august 2019, da jeg, efter flere års upcoming , tog en beslutning om helt og holdent at tage mit liv i egen hånd og gøre noget godt og konstruktivt, istedet for at det bare var dagdrømmeri. Det har stor betydning for mig at bidrage og være en del af det samfund man lever i.

Nutcase UnLtd’s egne designs og tekst, er lavet af Christian P ud fra liv og personlighedsforstyrrelser. et udvalg med alvorlige, sjove, finurlige og fede designs. der er beskrivelse af hver designs,

Navnet Nutcase UnLtd. er valgt ud fra at jeg har diverse diagnoser.

Tilbage i 2019 startede shoppen med at hedde FlipsideShop.dk. ideen kom efter jeg havde hørt en sang, hvor der bliver sunget ‘see you on the flipside of this life’ og jeg tænkte med det samme ‘i wanna be on the flipside IN this life’. Og derfor kom shoppen til at hedde derefter. Men men det kørte lidt af sporet og lukkede for et halvt års tid, Med vinter-depression og indelukkethed følte jeg,mig virkelig som en nutcase, deraf navnet på mit brand.

Det at kunne gøre noget konstruktivt for sig selv skaber livsglæde og dulmer sindslidelsen.

Nutcase UnLtd. er Christian P’s tøjmærke med egne designs.

X-Artists er licens købte designs kombineret med Nutcase UnLtd

Webshoppen bliver her i starten drevet som dropshipping, hvilket betyder at ordre bliver lavet og sendt direkte fra leverandøren. det betyder også at shoppen ikke ligger inde med en masse overskudsvarer, på den måde er der ikke overforbrug og spild, hvilket er super godt for miljøet. derfor er leveringstiden også 7 hverdage.